Profiteer ook van onze ervaring

Wanneer u zoekt naar een bedrijf in Meppel dat het geluid of het licht kan verzorgen bij een concert, dan kan onze theatertechnicus u van dienst zijn. Maar dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u meer te bieden. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor de verhuur van verschillende apparatuur voor bijvoorbeeld evenementen of theaterstukken, maar wij zijn ook hét adres voor de aanschaf en het onderhoud van deze installaties. Daarnaast biedt Keen Theatertechniek u de mogelijkheid om de gehele organisatie van uw evenement uit handen te nemen. Vele klanten gingen u al voor. Wij zijn dan ook uw specialist in de theatertechniek in Meppel.

Onze producten

Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan apparatuur die u kunt inhuren. Of u nu een geluidsinstallatie of beamer wilt huren in Meppel, bij ons vindt u het in het assortiment. Wij kunnen u op de volgende vlakken helpen:

  • Geluid: EAW-geluidinstallaties, Pioneer dj-sets en MC2 versterkers
  • Special effects: blacklights, rookmachines en stroboscopen
  • Video: Mitsubishi 4000 ansilumen beamer, bekabeling en projectieschermen
  • Licht: led-spot 24 graden, lichtregietafel en verdeelkasten krachtstroom en bekabeling
  • Truss: Global Truss F33 driehoek, Polyete Truss X30V/H30V en lichtstatieven

Dit is maar een klein overzicht van de producten die u in Meppel bij ons kunt vinden. Wilt u meer weten hierover? Vraag ernaar bij onze medewerkers.

Kies voor een erkend bedrijf

Naast dat u in Meppel bij ons terecht kunt voor bijvoorbeeld de verhuur van licht en geluid, zijn wij ook een erkend installatiebedrijf. Wij zijn een door de SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) gecertificeerd installateur, nu ook wel de KvINL of Kwaliteit voor Installaties Nederland. Dit certificaat garandeert dat wij installatiewerk veilig en deskundig voor u kunnen uitvoeren. Wij kunnen dan ook de verschillende soorten apparatuur bij u in Meppel komen plaatsen. Ook wanneer u een storing heeft, kunnen wij u helpen. Hiervoor zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

Installatie Meppel

Hulp in Meppel nodig?

Wilt u graag meer informatie over een geluidsinstallatie huren? Of wilt u graag meer weten over wat wij op het vlak van geluidstechniek voor u kunnen betekenen? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij staan u graag te woord en vertellen u met plezier meer over onze mogelijkheden. Op onze site kunt u onder het kopje ‘contact’ onze gegevens vinden. Hier kunt u ook direct het formulier invullen en naar ons toezenden. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn in Meppel?