Blackmagic HDMI / SDI converters

Bij onze projecten waarin beeld wordt opgenomen met camera’s, getoond op Led TV’s of geprojecteerd met beamers komt het voor dat er lange afstanden moeten worden overbrugd. Hiervoor beschikken we over een aantal SDI/HDMI converter sets van Blackmagic. Zo kunnen we beelden in HD kwaliteit tot 100 meter verzenden, terwijl een standaard HDMI kabel maar tot 15 á 20 meter kan overbruggen. Heeft u ook een project waarbij lange afstanden moeten worden overbrugd of heeft wilt u uw bestaande (analoge) beeldverbinding opwaarderen? Neem dan contact op.

Blackmagic SDI  Blackmagic SDI Blackmagic SDI Blackmagic SDI

 

CLF Ares Wallwash in het verhuur assortiment

Keen Theatertechniek beschikt ook over de CLF Ares wallwash. Deze RGBW led-spot is waterdicht voor buitengebruik een voorzien van draadloze dmx ontvangst. De lichtbundel is 21 graden en met de speciale filters is deze te vergroten naar 54 graden. Deze spot gebruiken we bij optredens op het podium, maar ook om gebouwen, bomen en andere objecten aan te lichten.

CLF Ares

CLF Ares wallwash led-spot

CLF Juno Accu Ledspot

Nieuw in de verhuur: De CLF Juno accu Ledspot. Dit RGBW led armatuur is voorzien van een accu en kan zowel bekabeld als draadloos via DMX aangestuurd worden.  De Juno is spatwaterdicht (IP44) en is beschikbaar met ophangbeugel in een flightcase met ingebouwd oplaadsysteem. Toepassingsvoorbeelden zijn het aanlichten van een muur, tuin, waterpartij en sfeerverlichting in een tent zonder hinderlijke kabels of op plaatsen waar geen stroombron beschikbaar is.

CLF JunoCLF JunoCLF JunoCLF Wireless DMX

Nieuwe Rush by Martin moving heads bij Keen Theatertechniek

Nieuw in de verhuur: Rush by Martin bewegend licht: 4x MH1 Profile + en 6x MH6 Wash. De MH1 beschikt over een 180 watt LED lichtbron,  2 kleurenwielen, 2 gobowielen, gemotoriseerde iris en focus en roterend prisma. De MH6 beschikt over een RGBW (rood + groen + blauw + wit) LED lichtbron met een gemotoriseerde zoom van 10 tot 60 graden.

Rush MH1 MH6 Rush MH1 MH6

De Nacht heeft 1000 ogen

Op vrijdag 5 februari 2016 vond het project ‘De nacht heeft 1000 ogen’ plaats in het leegstaande, oude postkantoor op Kasteel 4 in Coevorden. De organisatie lag in handen van Theater Hofpoort en het Stedelijk Museum Coevorden. Onderdelen van dit project waren o.a. muziek, sprinkhanen, biologisch, silent disco, poëzie, cocktail workshop, vuurspuwer, slangenbezweerder, fotografie en kunst. Keen Theatertechniek verzorgde al het licht en geluid, podia, beamers, tafels, een deel van de stoelen, de bar bestaande uit truss en podiumdelen en koelkasten. Ook zijn alle noodverlichtingsarmaturen gecontroleerd en waar nodig aangevuld met tijdelijke noodverlichting.

De nacht heeft 1000 ogen 2016 De nacht heeft 1000 ogen 2016 De nacht heeft 1000 ogen 2016 De nacht heeft 1000 ogen 2016 De nacht heeft 1000 ogen 2016 De nacht heeft 1000 ogen 2016 De nacht heeft 1000 ogen 2016 De nacht heeft 1000 ogen 2016 De nacht heeft 1000 ogen 2016

Magic FX Powerdrop in assortiment

Vanaf mei in het verhuurassortiment: de Magic FX Powerdrop en een uitbreiding van het aantal Prolyte Stagedex podiumdelen.

Met de Magic FX Powerdrop kunt u decorstukken en theaterdoeken vanuit het dak omlaag laten vallen. Het maximaal te laten vallen gewicht is 20KG. Besturing gaat via de Powercon in- en uitgang via een schakelaar of switchpack. Naast de Magic FX Powerdrops zijn ook de Magic FX CO2 guns, CO2 Jets en de nieuwe serie Magic FX Powershots (confetti kanon) in het verhuurassortiment opgenomen.

Prolyte Stagedex 1×2 meter podiumdeel

In totaal beschikt Keen Theatertechniek nu over 18x Prolyte Stagedex 1×2 meter podiumdeel, met poten van 20, 40, 60, 80 en 100cm met bijbehorende koppelstukken. Om ook de kleinere podia compleet te kunnen leveren beschikken we ook over 2×0,5 en 1×1 meter delen, om bijvoorbeeld een 3×3 meter podium te kunnen bouwen. Uiteraard kunnen wij ook grotere podia afmetingen leveren!

Onlangs is is onze truss voorraad uitgebreid met een aantal lengtes Prolyte X30V 2 meter truss. Totaal eigen verhuur voorraad is nu ruim 100 meter bestaande uit ladder, driehoek en vierkant truss.

stagepowerdrop

Ledspots RGB+Wit met zoomfunctie aangeschaft

In 2014 zijn er Ledspots RGB+Wit met zoomfunctie aangeschaft: De Expolyte Tourled28 Pro Zoom IP33. In februari 2015 zijn er 4 stuks extra aangeschaft van hetzelfde type maar dan de waterdichte versie IP65! Geschikt voor buitengebruik in natte omstandigheden!

expolite

Nieuwsoverzicht 2014

 • Uitbreiding verhuurassortiment met 4x Expolite 7x15W RGBW Zoom armatuur
 • Aanschaf DJM-900 DJ mixer als vervanger voor de DJM-800
 • Nu ook Prolyte laddertruss X30L en driehoek X30D in de verhuur!
 • Aanschaf Zonnepaneel PV tester
 • Faciliteren materiaal en Technicus bij theaterproductie ‘Het zit ‘m in het Zand’, onderdeel van Sculpture Park in de Prins Bernard Hoeve te Zuidlaren in opdracht van Maters & Roberti
 • Extra bestelauto Renault Master L3H2 met grote laadruimte. Nu nog meer transportruimte voor uw evenement!
 • Aanschaf 2x MagicFX confetti shooter
 • Nieuw in de verhuur: 26x Klapstoel Phoenix
 • Aanschaf Extron IN1508 Scaling Presentation Swticher. (Composite, VGA, DVI/HDMI naar VGA). Met deze switcher is het mogelijk om meerdere laptops, analoge video signalen en andere video apparatuur op één beamer/tv aan te sluiten en eenvoudig van bronsignaal te wisselen. Tijdens het wisselen knippert de beamer niet door het tijdelijk wegvallen van videosignaal in vergelijking met ‘simpele’ switchers.
 • Keen Theatertechniek heeft nu ook Prolyte Stagedex in de verhuur. Informeer naar de mogelijkheden!
 • Zegelrecht voor de netwerkgebieden van Enexis en Liander. Bij het vervangen van de groepenkast is het meestal noodzakelijk om de hoofdzekering te verwijderen. Ook kunnen en mogen wij defecte hoofdzekering vervangen.

2014-04-23-18.33.02-Medium-150x150

confetifx-150x150

Nieuwsoverizcht 2013

 • Sinds eind 2013 is Keen Installatietechniek / Theatertechniek ‘Erkend Installateur Elektrotechnische laagspanningsinstallaties’. Zie voor meer info: http://www.erkendinstallatiebedrijf.nl

November 2013

 • Aanschaf Fluke 1654B Installatietester – Naast de Fluke 6500 NEN3140 tester nu ook een tester voor vaste installaties en verdeelkasten.
 • Uitbreiding verhuurassortiment met 2x MagicFX CO2 Pistol. Maak enorme ‘rook’ pluimen die na enkele seconden verdwijnen. (Alleen buitengebruik of in grote goed geventileerde ruimtes!
 • Uitbreiding dimmer assortiment MA-Lighting Dimmer 12×2,3KW
 • Aanschaf van ASL intercomset
 • Aanschaf TTL Spring2 24-kanaals lichtregie tafel
 • Uitbreiding profielspots met 2x ETC Source 4 Zoom
 • Uitbreiding HQI assortiment met 6x 400W HQI armatuur
 • Aanschaf Avolites Tiger Touch lichtregie tafel

SEI

MagicFX CO2 Pistol

Fluke