skip to Main Content

Schakel een expert in voor verhuur licht en geluid

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de verhuur van licht en geluid? Zoek dan niet verder. Wij van Keen Theatertechniek helpen u graag bij de verhuur van geluid- en lichtinstallaties. U vindt bij ons een ruim aanbod aan producten van hoge kwaliteit. Zo verhuren wij onder meer apparatuur van de merken Sennheiser en Yamaha. Wij hebben al voor veel evenementen het licht en geluid mogen verzorgen. Denk hierbij aan (school)feesten, maar ook concerten en zelfs open dagen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Uw adres voor de verhuur van licht en geluid

U kunt bij Keen Theatertechniek terecht voor de verhuur van verschillende installaties. Het is bij ons mogelijk om deze apparatuur met of zonder personeel te huren. Zo bieden wij op het vlak van licht en geluid het volgende:

  • Complete geluidsinstallaties
  • Dj-sets
  • Versterkers
  • Lichttafels
  • Stroboscoop

Dit is maar een greep uit ons aanbod op het gebied van licht en geluid. Wilt u graag meer weten over de verhuur van deze apparatuur? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer hierover.

Verhuur-licht-en-geluid

Wij bieden u meer

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor de verhuur van verschillende apparaten die komen kijken bij de theatertechniek, maar wij leveren meer diensten op het vlak van licht en geluid. Wij kunnen u ook helpen wanneer u geluidsinstallaties of andere apparatuur wilt aanschaffen.

Ook komen wij graag bij u langs voor onderhoud. Zo kunnen wij lichtbronnen op tijd vervangen en geluidsapparatuur schoonmaken. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het keuren van zowel verplaatsbare als vaste installaties volgens de juiste richtlijnen. Kortom, wij bieden u een totaalpakket als het gaat om apparatuur in de theatertechniek.

Licht-, video-, en/of geluidsapparatuur voor uw evenement?

Keen Theatertechniek is specialist in de verhuur en verkoop van licht-, video- en geluidsapparatuur. Zowel voor totaaloplossingen als losse verhuur en verkoop.

Nog vragen? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over de verhuur van licht en geluid? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen. U kunt direct op onze site het online formulier invullen en naar ons toesturen.

Onze medewerkers reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht. Wanneer u ons liever persoonlijk spreekt, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer kunt u op onze contactpagina vinden. Wij zijn uw adres voor de verhuur van licht en geluid.

Bekijk onze projecten
Back To Top