skip to Main Content

Licht en geluid voor uw evenement

Zoekt u voor uw evenement in Almelo optimaal licht en geluid? Schakel dan onze verhuur van licht en geluid in. Wij zijn Keen Theatertechniek. Naast dat u vanuit onze audio verhuur een perfect passende geluidsinstallatie kunt huren, kunt u bij ons ook terecht voor lichtinstallaties, personeel (zoals een theatertechnicus), rookmachines en stroboscopen. U kunt zelfs direct een beamer huren voor uw samenzijn in Almelo. U begrijpt, wij zijn meer dan een verhuur van licht en geluid alleen. Neem contact op met onze theatertechnicus om te vertellen wat u zoal nodig denkt te hebben voor uw evenement in Almelo of beamer huren in Almelo.

Almelo

Almelo

Een geluidsinstallatie huren vanuit Almelo

Via Keen Theatertechniek is het uiterst eenvoudig precies de juiste geluidsinstallatie te huren. Wij horen eerst graag van u welk soort evenement u van plan bent te geven in Almelo. Dan dragen wij opties uit onze verhuur van licht en geluid naar voren die uw gelegenheid naar een hoger niveau tillen. Ook maken wij de dag of avond van het evenement zo zorgeloos mogelijk. Huur personeel bij ons in! Het personeel uit onze audio verhuur helpt u graag met het in goede orde aanleveren, aansluiten en installeren van onze installaties. Zo kunt u met een gerust hart deelnemen aan uw evenement. Geef aan de specialisten uit onze audio verhuur door wat u zoal aan geluidsinstallatie wilt huren.

Waarom een beamer huren in Almelo?

Wilt u voor uw evenement in Almelo ook direct een beamer huren? Erg verstandig. Visuele ondersteuning kan uw gelegenheid nog net iets meer charme, duidelijkheid of professionaliteit geven. Waarom niet direct, naast dat u bij ons uw geluidsinstallatie komt huren, ook meteen een beamer huren? Wij hebben zeer professionele beamers te huur. Zelfs 3D-ready-projectoren vindt u bij ons. Vanuit onze verhuur van licht en geluid kunt u tevens de best bijpassende geluidsapparatuur bestellen. Altijd handig wanneer uw presentatie, foto’s of videobeelden geluid bevatten. Geef aan onze theatertechnicus door of u een beamer wilt huren voor uw evenement in Almelo. Hij helpt u aan precies de juiste projector en toebehoren.

Contactgegevens voor verhuur van licht en geluid

Bestel ook voor uw evenement in Almelo het beste licht en geluid. Via de lampen- en audio verhuur van Keen Theatertechniek huurt u eenvoudig, compleet en betaalbaar uw licht, geluid, beamer, theatertechnicus, rookmachine en ga zo maar door. Bel 06-25112174 of mail naar contact@keentheatertechniek.nl. Of vraag direct via ons online contactformulier hoe wij uw evenement in Almelo naar een hoger niveau kunnen tillen.

Back To Top