skip to Main Content

Wilt u apparatuur aanschaffen?
Van geluidsmixer tot reservelamp, bij ons bent u aan het juiste adres!

Naast het verhuren van apparatuur en de totaalverzorging van uw evenement kunt u bij Keen Theatertechniek ook terecht voor de aanschaf en onderhoud van nieuwe apparatuur. Naast alle producten van onze merkenlijst leveren we vrijwel elk product van elk ander merk. Neem hiervoor contact met ons op via de contactpagina.

Onderhoudsdiensten

Keuren

Wist u dat verplaatsbare apparatuur periodiek gekeurd moet worden volgens NEN3140? Keen Theatertechniek kan deze keuring voor u verzorgen, ook op locatie. Omdat wij bekend zijn met audio en verlichtingsapparatuur kennen we de do’s en dont’s m.b.t. keuren van deze apparatuur. Keen Theatertechniek keurt ook vaste installaties volgens NEN3140 en NEN1010. Ook het keuren van hef en hijsmiddelen kunnen wij voor u verzorgen.

Onderhoud

Heeft u reeds bestaande apparatuur? Keen Theatertechniek kan voor u het onderhoud verzorgen. Denk hierbij aan het tijdig vervangen van lichtbronnen, het schoonmaken van armaturen & geluidsapparatuur, het vervangen van brommende & defecte faders en controleren of uw elektrische installatie nog voldoet aan de normen.

Inschakelpieken

Heeft u last van uitvallende zekeringen bij het opstarten van uw installatie? Keen Theatertechniek kan uw installatie aanpassen zodat deze zonder problemen opstart. Het niet tijdig ingrijpen en het consequent opnieuw inschakelen van zekeringen leid tot defecten aan zekeringautomaten en apparatuur.

Verminderde lichtopbrengst

Heeft u verlichtingsarmaturen waar veel minder licht uitkomt dan voorheen? In de meeste gevallen zit er stof en vuil in het armatuur en wellicht is de lichtbron aan het einde van zijn levensduur. Een onderhoudsbeurt is dan noodzakelijk!

Bekijk onze projecten
Back To Top