skip to Main Content

Goed licht en geluid verbetert uw evenement

Bent u in Apeldoorn op zoek naar professioneel en vakkundig verhuur van licht en geluid? Plaats uw bestelling dan bij Keen Theatertechniek. Of u nou een geluidsinstallatie wilt huren, een professionele set lampen behoeft of een eenvoudige beamer wilt huren. Wij zorgen dat u de juiste producten in Apeldoorn ontvangt. Onze theatertechnicus adviseert u desgewenst over onze mogelijkheden in de audio verhuur. Heeft u geen behoefte aan onze theatertechnicus, maar aan ander personeel op de dag van het evenement zelf? Ook dat is mogelijk. Kortom, schakel Keen Theatertechniek in voor de verhuur van licht en geluid en geniet straks van topkwaliteit in Apeldoorn.

Verhuur licht en geluid Apeldoorn

Onze mogelijkheden in audio verhuur

Welk evenement u ook van plan bent te geven in Apeldoorn, het is van groot belang dat iedere aanwezige u goed kan horen. Kies daarom voor onze verhuur van licht en geluid. Weet u nog niet welke geluidsinstallatie u wilt huren? Wij helpen u graag op weg. Geef aan ons door hoe uw evenement eruit gaat zien, in welke locatie en aan welk geluid we moeten denken. Komen er bijvoorbeeld sprekers of wenst u enkel muziek te draaien? Onze medewerkers in de audio verhuur helpen u graag aan de best passende producten. Zo vindt u in onze audio verhuur:

  • DJ sets
  • Versterkers
  • Labgruppen
  • FX apparatuur
  • Multikabel systemen

Weet u welke geluidsinstallatie u wilt huren?

U kunt ook een beamer huren vanuit Apeldoorn

Keen Theatertechniek is niet alleen uw partner op het gebied van de verhuur van licht en geluid. Bij ons kunt u namelijk ook terecht als u een beamer wilt huren. Wilt u foto’s, een presentatie of videobeelden kunnen tonen? Onze beamers projecteren uw beelden helder op een groot scherm. Wilt u zeker weten hoe u onze beamers moet gebruiken? Vraag advies aan onze theatertechnicus. Of huur direct personeel bij ons in als u de beamer gaat huren. U begrijpt, of u nou in Apeldoorn het beste licht, geluid of een beamer wilt huren, Keen Theatertechniek is uw veelzijdige partner.

Besluit nu een geluidsinstallatie te huren

Besluit nu vanuit Apeldoorn een bestelling te plaatsen bij Keen Theatertechniek. Uw partner voor de verhuur van beamers, licht en geluid. Wenst u ook foutloos en perfect verzorgd licht en geluid op uw evenement? Bel telefoonnummer 06-25112174 om onze theatertechnicus in te lichten over uw wensen vanuit Apeldoorn. U kunt ook direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Als u het beste licht en geluid in Apeldoorn wenst, dan kiest u voor Keen Theatertechniek.

Back To Top