skip to Main Content

Experts in de theatertechniek

Of u in Assen nu een beamer wilt huren of op zoek bent naar een bedrijf voor het licht en geluid van uw evenement, u bent bij Keen Theatertechniek op de juiste plek. Wij bieden u niet alleen een ruim aanbod aan installaties die u kunt huren. Maar u kunt bij ons voor meer terecht. Zo zijn wij ook uw adres voor het onderhoud en het keuren van verschillende installaties. Tevens kunnen wij de gehele organisatie van bijvoorbeeld een concert op ons nemen. Wat mogen wij voor u doen in Assen?

SEI erkend

Wij zijn niet alleen uw adres in Assen voor alles wat komt kijken bij theatertechniek. Maar wij zijn tevens een erkend installateur. Wij zijn door de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI) gecertificeerd, tegenwoordig de KvINL (Kwaliteit voor Installaties Nederland). Deze organisatie wil de kwaliteit binnen de installatiesector waarborgen. U bent er dus van verzekerd dat wij verschillende werkzaamheden op dit vlak veilig en deskundig voor u kunnen uitvoeren in Assen. Of u nu een groepenkast uitgebreid wilt hebben of een computergestuurde schakelkast, wij kunnen u helpen.

Waarom u in Assen voor ons kiest

Er zijn verschillende bedrijven die u in Assen kunt schakelen voor de verhuur van licht en geluid. U profiteert dan echter niet van de specialistische kennis die wij in huis hebben. Maar wij hebben u als expert in de theater- en geluidstechniek meer te bieden:

  • Wij zijn op de hoogte van alle keurmerken en de wettelijk vastgestelde veiligheidseisen.
  • U kunt bij ons ook terecht voor de aanschaf, het onderhoud en de keuring van diverse installaties volgens de geldende normen.
  • Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken.
  • Wij bieden u een totaalpakket. Ook de organisatie van uw evenement nemen wij u graag uit handen.
  • Keen is ook uw adres voor installatietechniek.

Assen geluid en licht techniek

Heeft u nog een vraag voor ons?

Wilt u in Assen graag een geluidsinstallatie huren? Heeft u nog een vraag over onze werkwijze? Of wilt u graag meer informatie over hoe onze theatertechnicus u kan helpen? Wij vertellen u hier graag meer over. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u met plezier te woord. Onze contactgegevens vindt u op onze site onder het kopje ‘contact’. Of vul direct het contactformulier in. Wij beantwoorden uw bericht dan zo spoedig mogelijk. Van het huren tot het onderhouden van apparatuur, wij zijn uw experts in de theatertechniek in Assen.

Back To Top