skip to Main Content

Ga voor kwaliteit en kennis

Wilt u graag een expert op het gebied van audio verhuur inschakelen voor uw evenement of een andere gelegenheid? Dan helpen wij van Keen Theatertechniek u graag. Bij ons kunt u terecht voor de verhuur van verschillende geluidssystemen, maar wij bieden u meer dan dat. Zo kunnen wij u ook het onderhoud van uw installaties uit handen nemen. Wij hebben de kennis in huis om uw systeem schoon te maken en te controleren of alles nog naar behoren functioneert. Wij hebben al voor veel klanten de audio mogen verzorgen. Hoe kunnen wij u helpen?

Onze keuze

Om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, vindt u bij ons niet alleen een uitgebreid dienstenpakket, maar ook vele producten op het gebied van audio. Zo kunt u bij ons terecht voor de verhuur van onder meer de volgende systemen:

  • Pioneer dj-sets
  • Versterkers
  • FX-apparatuur
  • EAW-geluidsinstallaties
  • Multikabelsystemen

Meer weten over wat onze audio verhuur voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer hierover.

Audio verhuur

Wij doen meer dan audio verhuur

U kunt niet alleen bij ons terecht voor de verhuur van audioapparatuur voor diverse evenementen, beurzen en toneelstukken. Wij kunnen u ook bij verschillende andere werkzaamheden helpen. Zo kunnen wij u het onderhoud van uw apparatuur uit handen nemen, maar zijn wij ook uw adres voor het complete totaalpakket. Tevens kunt u ons inschakelen om de audio van een feest of ander evenement te regelen. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en kunnen de muziek of het geluid tot in de puntjes voor u verzorgen.

Graag meer weten?

Wanneer u ons inschakelt voor de verhuur van installaties, dan kunt u niet alleen rekenen op kwaliteit, maar ook op service. Wij houden rekening met uw wensen. Vooraf bespreken wij dan ook graag met u wat uw wensen zijn en welke apparatuur het beste daarbij past. Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u graag een van onze medewerkers inschakelen voor het verzorgen van de audio op uw evenement? Neem dan contact op met ons. U kunt hiervoor het contactformulier op onze site invullen of bel ons. Van geluidsinstallaties tot complete dj-sets, wij zijn uw specialist als het gaat om audio verhuur.

Back To Top