skip to Main Content

Een beamer huren?

Wilt u een beamer huren om uw presentatie visueel te ondersteunen? Of hebben optredende artiesten op uw festival om een beamer gevraagd om gave effecten te kunnen vertonen? Wat de reden ook is, bij Keen Theatertechniek vindt u de licht- en geluidsapparatuur die u zoekt. U kunt deze systemen bij ons huren, maar ook kopen of laten onderhouden. Omdat u bij een presentatie of evenement ook goed licht en geluid nodig heeft, kunt u ook een technicus voor u inhuren om u te helpen.

Voor welk gebruik?

Soms wordt een beamer ook wel een projector genoemd, omdat het apparaat lichtbundels projecteert op een scherm of muur. Het is een ideale oplossing voor grote schermen en het kost weinig. Voor een presentatie is het belangrijk dat er voldoende licht aanwezig is, terwijl het voor een evenement vaak belangrijk is dat bewegende beelden goed vertoond worden. Daarom kunt u bij ons diverse typen huren. Wij adviseren u graag over de voor u geschikte projector.

Diverse modellen

Van vrijwel ieder merk kunnen wij alle soorten beamers leveren. Deze zijn dan wel bestemd voor de aanschaf. Dit kan een slimme optie zijn, wanneer u regelmatig een projector nodig heeft. Wilt u liever een beamer huren, dan bieden wij u onder meer:

  • Mitsubishi 4000 ansilumen
  • Acer 3000 ansilumen Short Throw
  • Diverse lcd-televisies en projectieschermen

Onze Acer is een Short Throw beamer. Dit betekent dat deze een flinke projectie in een kleine ruimte kan realiseren. Deze kan op een afstand van maximaal twee meter een beeld projecteren dat twee meter breed is.

Beamer huren

Over geluid en 3D

Op een beamer zit standaard geen geluid en anders is het volume relatief laag en de kwaliteit matig. Daarom heeft u altijd een aparte receiver en een speakersysteem nodig. Een andere optie is ook mogelijk. U kunt de benodigde geluidsapparatuur ook bij ons huren en we sluiten dit graag voor u aan. Wij kunnen u tevens 3D-ready-projectoren leveren, die geen extra hard- of software nodig hebben om toch 3D-beelden te kunnen weergeven. Vraag hier gerust naar!

Neem snel contact op!

We hopen dat u overtuigd bent van onze kennis op het gebied van het huren en verhuren van geluidsapparatuur en andere technische apparatuur. U kunt bij ons rekenen op goed opgeleide en ervaren vakmensen die u deskundig helpen. Een projector reserveren of eerst vrijblijvend meer informatie opvragen over huren? Dan kunt u bellen naar het nummer dat u bij onze contactgegevens vindt. U mag ook een e-mail sturen naar contact@keentheatertechniek.nl. Wij vertellen u dan zo snel mogelijk welke mogelijk u heeft om een beamer te huren bij ons.

Back To Top