skip to Main Content

Voor het beste licht en geluid

Wilt u in Borger een evenement organiseren? En bent u daarom op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor de verhuur van licht en geluid? Maak dan kennis met Keen Theatertechniek. Wij zijn uw partner als u een geluidsinstallatie wilt huren, een professionele dj set nodig heeft of een beamer wilt huren. Wilt u zeker weten dat u de door u bestelde producten correct gebruikt in Borger? Doe in dat geval een beroep op onze professionele theatertechnicus van de audio verhuur. Naast het advies en de begeleiding van onze theatertechnicus, kunt u bij ons ook personeel inhuren. Wenst u meer informatie over onze verhuur van licht en geluid? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Dat geniet u straks ook van de beste kwaliteit licht en geluid in Borger.

Verhuur licht en geluid Borger

Ons aanbod in audio verhuur

Bij elk evenement is kwalitatief geluid uiterst essentieel. Als u ons inschakelt voor de verhuur van licht en geluid, denken wij graag met u mee over welke oplossingen binnen de audio verhuur u in Borger de beste kwaliteit opleveren. Wilt u een professionele geluidsinstallatie huren? Bij ons kunt u niet alleen terecht voor basis audio verhuur. Wij helpen u graag aan:

  • FX apparatuur
  • Pioneer DJ sets
  • Multikabel systemen
  • EAW Geluidsinstallaties
  • Labgruppen en MC2 versterkers

Welke geluidsinstallatie wilt u huren?

Wilt u een beamer huren vanuit Borger?

Naast dat wij uw complete partner zijn voor de verhuur van licht en geluid, kunt u bij ons ook terecht om een beamer te huren. Breng uw evenement naar een hoger niveau, door uw beelden helder te projecteren op een groot scherm. Dit kunnen zowel stilstaande als bewegende beelden zijn. Onze theatertechnicus denkt graag met u mee als u een beamer wenst te huren. Ook hoeft u vanwege onze begeleiding er niet voor te vrezen dat de beamer weigert of scheef beeld levert. Wij helpen u stap voor stap in Borger het mooiste resultaat te krijgen. Wilt u ook een beamer huren? Neem contact op met Keen Theatertechniek.

Wilt u licht of een geluidsinstallatie huren?

Keen Theatertechniek is in Borger uw partner voor de verhuur van licht en geluid. Geef uw wensen vanuit Borger door aan onze theatertechnicus. Wij zorgen ervoor dat uw evenement optimaal verzorgd is qua licht en geluid. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Bel direct telefoonnummer 06-25112174. Of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Keen Theatertechniek helpt u graag aan het beste licht en geluid in Borger.

Back To Top