skip to Main Content

Theatertechnicus nodig in Coevorden?

Bent u op zoek naar een bedrijf in Coevorden dat het licht of het geluid van uw evenement kan verzorgen? Wij van Keen Theatertechniek zijn u dan graag van dienst. Maar wij kunnen meer voor u doen. Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de verhuur van apparatuur, maar ook de aanschaf en het onderhoud nemen wij u graag uit handen. De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten mogen helpen. Bent u de volgende?

Van verhuur tot aanschaf

U vindt bij ons een breed dienstenpakket in Coevorden. Zo kunnen wij u helpen wanneer u een geluidsinstallatie wilt huren. Maar wij helpen u graag wanneer u een specialist in geluidstechniek zoekt voor onderhoud aan uw geluidsapparatuur. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om alleen apparatuur in te huren, maar u kunt ook onze medewerkers inschakelen voor hulp. Tevens kunnen wij zowel verplaatsbare als vaste installatie voor u keuren volgens de geldende richtlijnen. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen in Coevorden? Neemt u dan contact op met onze medewerkers. Zij vertellen u hier graag meer over.

Daarom kiest u voor ons in Coevorden

Wanneer u bijvoorbeeld een beamer wilt huren in Coevorden, dan kunt u diverse andere bedrijven inschakelen. U doet dan wel uzelf en uw portemonnee tekort:

  • Wij beschikken over ruime ervaring en kennis in de theatertechniek.
  • U vindt bij ons een totaalpakket. Wij kunnen bijvoorbeeld alleen het geluid verzorgen, maar ook het totaalplaatje voor u regelen.
  • Bij ons kunt u terecht voor de verhuur van licht en geluid apparatuur.
  • Keen is ook uw adres voor de aanschaf van en het onderhoud aan apparatuur.
  • Wij zijn ook een gecertificeerd installatiebedrijf.

Geluid en lichtverhuur Coevorden

Graag meer weten?

Heeft u nog een vraag voor onze medewerkers? Of wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden in Coevorden? Denkt u erover na om onze theatertechnicus inschakelen? In al deze gevallen kunt u contact opnemen met ons. Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen. U kunt ons bereiken door het online formulier op onze site in te vullen. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. U vindt de gegevens hiervoor op onze contactpagina. Wat mogen wij voor u doen in Coevorden?

Back To Top