skip to Main Content

Dé expert in beeld en geluid

Bent u op zoek naar een theatertechnicus in Dalen die het geluid voor uw evenement kan regelen? Of iemand die het licht kan verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u op een breed vlak van dienst zijn. Of u nu zoekt naar een specialist in geluidstechniek of graag een beamer wilt huren, wij van Keen Theatertechniek kunnen u in Dalen van dienst zijn. Wij werken door heel Nederland en wij komen dan ook graag naar u toe in Dalen.

Beamer of geluidsinstallatie huren in Dalen?

Wanneer u een geluidsinstallatie of beamer wilt huren, dan kunnen wij van Keen Theatertechniek u uitstekend helpen. Maar dit is niet het enige wat wij u te bieden hebben. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor onder meer het volgende:

  • De verhuur van licht en geluid
  • De aanschaf van apparatuur
  • Het onderhoud van apparatuur
  • Het inhuren van personeel (met of zonder personeel)
  • Plaatsing van installaties

Ook bieden wij u een totaalpakket op het vlak van evenementenorganisatie. Benieuwd geworden? Neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden in Dalen.

Theatertechniek Dalen

Kies voor kennis en ervaring

Wij hebben al jarenlang ervaring in de theatertechniek. Door de jaren heen hebben wij dan ook al veel tevreden klanten mogen helpen. Dit varieert van het huren van apparatuur tot het compleet verzorgen van het geluid. Zo hebben wij open dagen verzorgd op een middelbare school in Coevorden, maar regelden wij ook het licht voor een musical in Amsterdam. Of u ons nu wilt inschakelen voor een groot of klein project in Dalen, wij hebben de kennis en ervaring in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Onze hulp inschakelen?

Wilt u graag een geluidsinstallatie huren bij ons? Of wilt u eerst meer informatie over wat onze theatertechnicus voor u kan betekenen in Dalen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Vult u hiervoor het contactformulier op onze website in. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw bericht terug. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Het nummer hiervoor vindt u op onze contactpagina. Wij zijn dagelijks te bereiken tussen 9.00 tot 22.00 uur. Hoe kunnen wij in Dalen u helpen?

Back To Top