skip to Main Content

Zo wordt uw feest onthouden

Zoekt u in Drachten naar een betrouwbare, professionele en complete verhuur van licht en geluid? Maak kennis met Keen Theatertechniek. Bij ons kunt u terecht als u de mooiste lampen en de beste geluidsinstallatie wilt huren. Bovendien bieden wij naast onze verhuur van licht en geluid ook personeel (een theatertechnicus bijvoorbeeld), rookmachines en beamers aan. Wilt u licht, geluid en/of een beamer huren? Geef uw wensen vanuit Drachten door aan onze theatertechnicus. Wij tonen u graag de mogelijkheden binnen onze licht en audio verhuur. Maak met ons licht en geluid uw evenement in Drachten compleet!

Verhuur licht en geluid Drachten

Als u lampen of een geluidsinstallatie wilt huren

Een evenement wordt pas positief onthouden als zowel het licht als het geluid optimaal is. Wenst u dat ook in Drachten? Laat u dan adviseren door onze theatertechnicus over onze verhuur van licht en geluid. Wilt u een geluidsinstallatie huren? Wij bieden binnen onze audio verhuur van alles aan. Van complete DJ sets tot versterkers. Binnen ons lichtspectrum vindt u onder andere stroboscopen, lasers en lichttafels. Wilt u zeker weten dat alles correct wordt aangesloten en ingesteld? Huur dan onze theatertechnicus in. Hij zorgt ervoor dat als u een geluidsinstallatie komt huren, deze in perfecte orde bij u wordt afgeleverd en geïnstalleerd. Kijk gerust even rond in ons aanbod in de licht en audio verhuur.

Visuele ondersteuning? Besluit een beamer te huren

Heeft u voor uw evenement in Drachten foto’s, een presentatie of video klaarliggen? Dan wilt u natuurlijk dat deze vlekkeloos op een groot scherm geprojecteerd worden. Kies er daarom voor bij ons een beamer te huren. Deze zijn van optimale kwaliteit en worden door onze vakmensen exact op de juiste manier gemonteerd en ingesteld. Bevatten uw presentaties of video’s in Drachten geluid? Ook dan biedt onze verhuur van licht en geluid uitkomst. Een beamer huren bij ons gaat uiterst eenvoudig. U kunt in dezelfde bestelling direct uw gewenste geluidsinstallatie huren. Heeft u vragen over welke beamer u kunt huren? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Benader vanuit Drachten onze verhuur van licht en geluid

Zoekt u voor uw evenement in Drachten optimaal licht en geluid? Bestel dan bij Keen Theatertechniek. Wij zijn uw complete en vakkundige partner in de beamer, licht en audio verhuur. Geef uw specifieke wensen aan ons door via telefoonnummer 06-25112174. Of stuur uw vragen of verzoek naar e-mailadres contact@keentheatertechniek.nl. Direct inzicht in onze mogelijkheden? Vraag vanuit Drachten een vrijblijvende offerte aan.

Back To Top