skip to Main Content

Breed dienstenpakket licht en geluid

Wanneer u zoekt naar dé specialist in de theatertechniek in Emmen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij u op een breed vlak van dienst zijn. Of het nu gaat om het huren van apparatuur of het onderhoud van een bepaalde installatie, wij zijn uw adres in Emmen. Onze vakmensen zijn op de hoogte van de laatste wetgeving en kunnen ieder project naar wens uitvoeren. Hoe kan Keen Theatertechniek u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een beamer kunt huren? Of zoekt u iemand die gespecialiseerd is in geluidstechniek? Wij kunnen u in beide gevallen helpen en zijn in staat om u in Emmen een breed dienstenpakket aan te bieden:

  • De aanschaf van verschillende soorten apparatuur. Denk aan lampen, maar ook boxen.
  • Het keuren van losse en verplaatsbare apparatuur volgens de bestaande regels.
  • Verhuur van apparatuur; zo kunt u bij ons licht, meubilair of een geluidsinstallatie huren.
  • U kunt onze medewerkers inhuren voor bijvoorbeeld het regelen van het licht of het geluid.
  • Ook kunnen wij diverse elektronische installaties voor u plaatsen.

Dit is maar een greep uit ons aanbod. Wilt u meer hierover weten? Neemt u dan contact op. Wij vertellen u graag wat wij in Emmen voor u kunnen doen.

Kies voor dé specialist in theatertechniek

Wij zijn al een aantal jaren dé expert in de theatertechniek. Wij hebben door de jaren heen al verschillende tevreden klanten mogen helpen. Zo hebben wij al verschillende organisaties geholpen met de verhuur van licht en geluid, maar hebben wij ook complete shows verzorgd. Wij mochten helpen bij de organisatie van het adventsconcert met Jan Vayne, hebben de decoratie van de open dag op een middelbare school geregeld en eerder verzorgden wij ook al een kerstconcert. Kortom, of u ons nu wilt inschakelen voor een groot of klein evenement in Emmen, wij zijn u graag van dienst.

Geluidsspecialist Emmen

Hulp nodig in Emmen?

Wilt u graag meer informatie over wat wij als theatertechnicus in Emmen voor u kunnen doen? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Neem in dat geval contact met ons op. Vul direct het contactformulier op onze site in en wij komen zo snel mogelijk terug op uw bericht. U kunt ons ook 7 dagen per week tussen 9.00 en 22.00 uur telefonisch bereiken. Het nummer hiervoor vindt u op onze contactpagina. Voor spoedgevallen zijn wij zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Waarvoor wilt u ons in Emmen inschakelen met betrekking tot licht en geluid?

Back To Top