skip to Main Content

Geluidsinstallatie huren?

Wanneer u een geluidsinstallatie wilt huren, dan kunt u hiervoor het beste Keen Theatertechniek kiezen. Wij hebben namelijk vele jaren ervaring in het verzorgen van licht en geluid op festivals en evenement. Ook komen we vaak in het theater. Daardoor weten we precies wat wel en niet werkt. Die kennis gebruiken we ook graag voor de apparatuur die u bij ons kunt huren. Zo kunnen we u precies vertellen welke geluidsinstallatie geschikt is voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsuitje!

Ons ruime aanbod

Heeft u regelmatig een geluidsinstallatie nodig? Dan kan het voordeliger zijn om er zelf eentje aan te schaffen en het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Wij denken hierover graag met u mee. Voor sporadisch gebruik kunt u uiteraard ook een installatie bij ons huren. Wij hebben onder meer:

  • Een geluidsinstallatie van EAW
  • De beste dj-sets van Pioneer
  • Multikabelsystemen
  • MC2-versterkers en Labgruppen
  • Speciale effecten als stroboscopen en rookmachines

Geluidsinstallatie huren

Weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem dan contact met ons op en vertel ons over uw evenement. Wij kunnen u dan haarfijn uitleggen welke geluidsinstallatie past bij de situatie.

Ervaar ons vakmanschap

Met een geluidsinstallatie alleen bent u er nog niet. U zult ook alles moeten aansluiten en de juiste instellingen moeten vinden. Daarom kunt u altijd een geluidstechnicus bij ons huren, die u helpt om het perfecte geluid neer te zetten. Tevens kunnen wij u helpen met de verlichting en stroomvoorzieningen. Om u optimaal te kunnen helpen, zijn wij dag en nacht beschikbaar voor brandende vragen en storingen. Zo bent u verzekerd van een goed werkende geluidsinstallatie!

Daarom kiest u ons

U kunt bij verschillende bedrijven een geluidsinstallatie huren. Waarom zou u dan toch voor Keen Theatertechniek kiezen?

  • Wij hebben vele jaren ervaring
  • Onze prijzen zijn zeer scherp
  • Ook met onderhoud helpen we u
  • Onze vakmensen zijn altijd bereikbaar
  • Totaalpakket, dus ook licht en geluid

Onze spullen huren?

Klinkt onze klantgerichtheid en ons vakmanschap u als muziek in de oren? Dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen samen met u nadenken over het huren van de geschikte geluidsapparatuur. Ook kunnen we bekijken welke apparatuur vrij is op de door u gewenste dag(en). U kunt hiervoor het beste telefonisch contact met ons opnemen, maar u mag ook een e-mail sturen. Onze contactgegevens vindt u op de contactpagina. Welke geluidsinstallatie wilt u huren bij ons?

Back To Top