skip to Main Content

Zoekt u naar dé expert in geluidstechniek?

Wilt u graag vakkundig personeel inhuren dat u kan bijstaan op het vlak van geluidstechniek? Dan helpen wij van Keen Theatertechniek u graag. Dankzij onze jarenlange ervaring mogen wij ons met recht dé specialist in de geluidstechniek noemen. Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn bij de huur of aanschaf van geluidssystemen en bekabeling, maar ook voor onderhoud en keuring zijn wij uw adres. Zo komen wij graag naar u toe om te controleren of uw systemen aan de laatste normen voldoen en voeren wij reparaties uit, mocht dit nodig zijn.

Ontdek onze ruime keuze

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij u niet alleen een ruim dienstenpakket. U vindt bij ons ook een uitgebreide keuze aan producten op het vlak van geluidstechniek. Deze apparatuur kunt u met of zonder personeel inhuren. Onze medewerkers zijn goed opgeleid. Zij weten precies hoe de verschillende systemen werken en kunnen het geluid van uw evenement dan ook tot in de puntjes verzorgen. Het leveren van kwaliteit staat hierbij voorop. U vindt bij ons daarom alleen merken en producten die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Waarbij kunnen wij u verder helpen?

Binnen de geluidstechniek kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment. Zo kunnen wij u helpen, wanneer u op zoek bent naar:

  • Dj-sets
  • Versterkers
  • Geluidsinstallaties
  • FX-apparatuur
  • Multikabelsystemen

Dit is maar een greep uit de producten die wij bieden. Wilt u meer weten over wat wij op het gebied van geluidstechniek voor u kunnen doen? Neemt u dan contact met ons op.

Geluidstechniek

Neem gerust contact op met ons

Wilt u graag meer weten over een van onze producten? Heeft u nog vragen over ons bedrijf? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze? In al deze gevallen kunt u contact opnemen met Keen Theatertechniek. Wij beantwoorden uw vragen graag en vertellen u meer over wat wij op het gebied van geluidstechniek voor u kunnen doen. Vul direct het contactformulier in of neem gelijk telefonisch contact met ons op. Onze gegevens vindt u op onze site onder het kopje ‘contact’. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. In alle andere gevallen staan wij van 09.00 tot 22.00 uur voor u klaar. Wat kunnen onze specialisten op het gebied van geluidstechniek voor u doen?

Back To Top