skip to Main Content

Theater- en installatietechniek

Van onderhoud tot aanschaf van apparatuur, dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u op een breed vlak van dienst zijn in Groningen. Wij mogen ons dan ook met recht dé specialist in de theatertechniek noemen. Zo kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw apparatuur. Wij zijn tevens op de hoogte van de laatste wetgeving. Daarnaast kunnen wij u helpen met alles wat komt kijken bij geluidstechniek. Denk hierbij aan het installeren van de juiste apparatuur, maar ook het regelen van het geluid bij een concert of evenement.

Waarvoor kunt u in Groningen bij ons terecht?

Wanneer u apparatuur wilt huren voor een toneelstuk, schoolfeest of ander evenement, dan zijn wij uw adres in Groningen. Zo kunt u bij ons een geluidsinstallatie huren, maar wij bieden u meer:

  • Geluid, bijvoorbeeld dj-sets, geluidsinstallaties en versterkers
  • Wifi/netwerk/internet, zoals extenders, camera beveiligingssystemen en wifi-accesspoints
  • Special effect, waaronder confetti kanonnen, CO2 guns en rookmachines
  • Licht, bijvoorbeeld lichtregietafels, stroboscopen en led-verlichting
  • Truss, zoals lichtstatieven, een truss en baseplates

Dit is maar een klein overzicht van de installaties die u in Groningen bij ons kunt huren. Onze medewerkers vertellen u hierover graag meer.

Licht en geluid Groningen

Ga voor een gecertificeerde onderneming

U kunt voor meer bij ons terecht dan enkel diensten op het vlak van de theatertechniek. Wij zijn namelijk naast theatertechnicus ook een erkend installatiebedrijf. Naast de verhuur van licht en geluid bent u bij ons dan ook aan het juiste adres in Groningen voor de installatie van verschillende soorten apparatuur. Wij zijn door de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI) erkend als installateur. U bent er dan ook zeker van dat wij uw werkzaamheden in Groningen vakkundig, maar ook veilig uitvoeren. Daarnaast kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereiken voor spoedgevallen. Het telefoonnummer hiervoor vindt u op onze contactpagina.

Benieuwd geworden?

Wilt u graag meer informatie over hoe wij kunnen helpen in Groningen? Of heeft u nog een andere vraag die u zou willen stellen aan onze medewerkers? Dan kunt u direct het formulier op onze contactpagina invullen. Hier vindt u ook onze andere contactgegevens. Wij zijn dagelijks van 09.00 tot 10.00 uur telefonisch bereikbaar, mocht u ons persoonlijk willen spreken. Wanneer u een beamer wilt huren, dan zijn wij u adres. Maar ook voor het onderhoud, de keuring en de installatie van apparatuur helpen wij u graag in Groningen.

Back To Top