skip to Main Content

Meer dan alleen theatertechniek

Wanneer u in Hardenberg op zoek bent naar een specialist in apparatuur voor het theater of uw evenement, dan bent u bij Keen Theatertechniek aan het juiste adres. Wij hebben geruime ervaring in deze sector en hebben dan ook al veel klanten naar volle tevredenheid mogen helpen. Zo hebben wij al menig schoolfeest mogen organiseren, maar hebben wij ook het licht en geluid bij grotere evenementen mogen verzorgen. Denk hierbij aan Coevorden Heeft Smaak en een optreden van Jan Vayne. Of u nu een geluidsinstallatie wilt huren of ons personeel wilt inschakelen voor het geluid op een schoolfeest, wij zijn u in Hardenberg graag van dienst.

Ruim aanbod aan diensten

Of u nu een beamer wilt huren voor een toneelstuk of op zoek bent naar een expert in de geluidstechniek voor het regelen van het geluid van een concert, onze vakkundige medewerkers kunnen u helpen. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en doen dan ook graag dat beetje extra voor u in Hardenberg. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor de verhuur en aanschaf van apparatuur voor evenementen of theater, maar wij bieden u meer dan dat. U kunt bij ons eveneens terecht voor het keuren van apparatuur volgens de geldende normen. Ook het onderhoud van deze installaties nemen wij u graag uit handen in Hardenberg.

Verhuur van licht en geluid in Hardenberg

U bent in Hardenberg bij Keen Theatertechniek aan het juiste adres voor verhuur van licht en geluid. Maar wij helpen u ook graag wanneer u beeld, truss of meubilair voor een evenement, theater, een beurs of toneel wilt huren. De merken die u bij ons vindt, zijn onder meer:

  • Belden
  • VMB
  • MC2 Audio
  • Sennheiser
  • Yamaha

Dit is maar een greep uit de merken die u bij ons kunt huren. Op de pagina verhuur vindt u een overzicht van alle merken. Heeft u interesse in producten van één van deze merken? Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Beamer huren Hardenberg

Geïnteresseerd?

Wilt u graag de hulp van onze theatertechnicus inschakelen in Hardenberg? Of heeft u nog vragen voor ons? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Onze gegevens kunt u vinden op onze site onder het kopje ‘contact’. Hier kunt u tevens het contactformulier invullen en naar ons toezenden. Wij komen dan zo snel mogelijk terug op uw bericht. Wanneer mogen wij voor u aan de slag in Hardenberg?

Back To Top