skip to Main Content

Alles onder één dak

Op zoek naar een specialist in de geluidstechniek voor een optreden in Hoogeveen? Of zoekt u iemand die het licht kan regelen bij een show? Of wilt u een bedrijf inschakelen die beeld bij uw evenement kan verzorgen? In al deze gevallen helpen wij van Keen Theatertechniek u graag. Wij zijn uw adres voor onder meer de aanschaf, verhuur, installatie en het onderhoud van apparatuur. Maar wij bieden u meer. Niet alleen kunt u apparatuur bij ons huren, maar u kunt onze medewerkers ook inschakelen om deze te bedienen. Wat mogen wij voor u betekenen in Hoogeveen?

Kies voor een uitgebreid dienstenpakket

Wij hebben veel ervaring in de theatertechniek. Onze vakmensen kunnen u dan ook met verschillende diensten helpen in Hoogeveen. Zo kunt u bij onze theatertechnicus terecht voor:

  • De verhuur van licht en geluid, maar ook voor beeld en meubilair voor diverse evenementen zijn wij uw adres
  • Het kopen van apparatuur, maar ook het onderhoud hiervan nemen wij u graag uit handen in Hoogeveen
  • Het keuren van verplaatsbare apparaten volgens de NEN3140 richtlijnen en vaste apparatuur volgens NEN3140 en NEN1010

Dit is maar een klein overzicht van de diensten die wij kunnen leveren. Wilt u graag meer hierover weten? Bel of mail ons dan vandaag nog.

Geluidstechnicus Hoogeveen

Wij zijn gecertificeerd

Naast dat u bij ons terecht kunt voor bijvoorbeeld een beamer huren, zijn wij ook gespecialiseerd in de installatietechniek. Wij zijn namelijk een door de SEI (Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland) erkende installateur. Deze organisatie heet nu de Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL) en waarborgt de kwaliteit binnen de installatietechniek. Samen met aanbieders, opdrachtgevers en overheden doet deze organisatie er alles aan om het kwaliteitsniveau van processen, producten en diensten op peil te houden. Bij ons vindt u dan ook de kwaliteit waar u naar op zoek bent in Hoogeveen. Of het nu gaat om de uitbreiding van een groepenkast of het installeren van een computergestuurde schakelkast, wij kunnen u van dienst zijn in Hoogeveen.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u graag een geluidsinstallatie huren bij ons? Of wilt u liever eerst wat meer informatie over onze werkwijze of ons bedrijf? Bel of mail ons dan vandaag nog. U kunt direct het online formulier op onze contactpagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en vertellen u meer over onze mogelijkheden in Hoogeveen. U kunt ons ook dagelijks telefonisch bereiken tussen 9.00 en 22.00 uur. Ons telefoonnummer vindt u op onze site onder ‘contact’. Of het nu gaat om de aanschaf, verhuur of onderhoud van apparatuur, wij zijn uw adres voor theatertechniek in Hoogeveen.

Back To Top