skip to Main Content

Profiteer van onze expertise

Op zoek naar een specialist op het vlak van licht verhuur die professionele apparatuur verhuurt? Dan bent u bij Keen Theatertechniek helemaal op de juiste plek. Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring in de theatertechniek en zijn dan ook uw adres voor de verhuur van lichtinstallaties. Het leveren van kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Bij ons vindt u daarom alleen producten en merken die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Wij hebben de afgelopen jaren al voor vele tevreden klanten het licht mogen verzorgen of apparatuur hiervoor geregeld. Bent u de volgende?

Ons aanbod

Wanneer u op zoek bent naar licht verhuur, dan kunnen wij van Keen Theatertechniek u uitstekend helpen. U vindt bij ons een breed assortiment aan licht voor evenementen, theater, beurzen en toneel. Wij zijn dan ook uw adres voor de verhuur van onder andere de volgende producten:

  • Stroboscopen
  • Lichttafels
  • Led-verlichting
  • Lasers
  • Bekabeling

Wilt u graag meer weten over welke specifieke verlichting u bij ons kunt huren? Vraag ernaar bij onze medewerkers en neem contact op. Wij staan u graag te woord.

Licht verhuur

Meer dan licht verhuur

U bent bij ons niet alleen op de juiste plek voor de verhuur van verlichting voor evenementen, maar wij kunnen u op een breder vlak van dienst zijn. Zo helpen wij u graag bij de aanschaf en het onderhoud van verschillende systemen. Maar u kunt tevens bij ons terecht voor het totaalpakket. We verzorgen bijvoorbeeld graag het licht en geluid van uw schoolfeest of concert. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met uw wensen. Vooraf bespreken wij dan ook altijd wat uw verwachtingen zijn en wat er mogelijk is. U weet bij ons dus direct waar u aan toe bent.

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de verhuur van onze apparatuur? Of wilt u op uw evenement het licht laten regelen door een van onze vakkundige medewerkers? Wij helpen u in dat geval graag verder. Neemt u vandaag nog contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel ons. Onze gegevens vindt u onder het kopje ‘contact’. Onze medewerkers staan klaar om u verder te helpen en u meer te vertellen over ons bedrijf. Keen Theatertechniek is uw adres voor licht verhuur.

Back To Top