skip to Main Content

Goed licht en geluid maakt uw evenement

Wenst u een evenement te geven in Oldenzaal? Laat dit dan voorzien van het beste licht en geluid. Schakel daarom onze verhuur van licht en geluid in: Keen Theatertechniek. Naast dat u bij ons lampen en een geluidsinstallatie kunt huren, kunt u bij ons ook personeel (zoals een theatertechnicus), rookmachines, stroboscopen en een beamer huren. Bent u dus op zoek naar een verhuur van licht en geluid dat u meer kan bieden dan licht en audio verhuur? Neem dan contact op met onze theatertechnicus vanuit Oldenzaal. Wij zorgen ervoor dat uw evenement in Oldenzaal naar een hoger niveau getild wordt!

Verhuur licht en geluid Oldenzaal

Waarom bij ons een geluidsinstallatie huren?

Wij vertellen u graag waarom het verstandig is om bij ons een geluidsinstallatie te huren. Wij zorgen ervoor dat u precies dat huurt dat het beste uit uw evenement in Oldenzaal haalt. Voor elke gelegenheid biedt onze verhuur van licht en geluid de juiste producten. Of u nou een knallend feest wilt geven of een ingetogen samenzijn moet organiseren. Naast onze passende producten, bieden wij ook geschikt personeel aan in onze audio verhuur. Zij zorgen ervoor dat alles correct wordt aangesloten en ingesteld. Wenst u ook wat advies uit onze audio verhuur? Laat ons u helpen de juiste geluidsinstallatie te huren.

Een beamer huren, in Oldenzaal

Heeft u voor uw evenement in Oldenzaal een beamer nodig? Schakel ons dan niet alleen in om een geluidsinstallatie bij te huren, maar besluit ook direct een beamer te huren. Wij ondersteunen uw evenement graag van professionele visuele ondersteuning. Als u bij ons een beamer gaat huren, kunt u uw evenement compleet maken met een presentatie, foto’s of videobeelden. Onze theatertechnicus biedt u uiteraard ook oplossingen uit onze verhuur van licht en geluid als uw beelden erg donker zijn of geluid bevatten. Bij ons kunt u alle benodigde producten in één keer bestellen. Geef direct aan ons door vanuit Oldenzaal wat u nog meer naast een beamer wilt huren.

Zo bereikt u onze verhuur van licht en geluid

Wenst u ook voor uw evenement in Oldenzaal het beste licht en geluid? Schakel dan vandaag nog de lampen- en audio verhuur van Keen Theatertechniek in. Ook voor beamers, personeel en rookmachines. Geef uw wensen en behoeften telefonisch aan onze theatertechnicus door via 06-25112174. Schriftelijk kunt u ons bereiken via contact@keentheatertechniek.nl en ons online contactformulier. Wij helpen u graag van uw evenement in Oldenzaal een memorabele gelegenheid te maken.

Back To Top