skip to Main Content

Maak uw evenement compleet

Bent u vanuit Sleen op zoek naar een veelzijdige verhuur van licht en geluid? Maak dan eens kennis met Keen Theatertechniek. Wij zijn uw partner als u de beste lampen en de mooiste geluidsinstallatie wilt huren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht als u personeel (zoals een theatertechnicus), rookmachines, stroboscopen of een beamer wilt huren. Kortom, wij zijn veel meer dan een verhuur van licht en geluid alleen. Wat heeft u zoal nodig in Sleen? Onze theatertechnicus adviseert en inspireert u graag over alle mogelijkheden binnen onze licht en audio verhuur. Maak uw evenement in Sleen compleet met ons licht en geluid!

Verhuur licht en geluid Sleen

Geluidsinstallatie huren?

Er is niets zo ergerlijk als een evenement met slecht geluid. Wilt u dat uw samenzijn in Sleen juist geprezen wordt vanwege het optimale geluid? Kies voor onze verhuur van licht en geluid. Bij ons kunt u precies de juiste geluidsinstallatie huren. U staat er namelijk niet alleen voor; wij adviseren u desgewenst. Ook zorgt ons personeel binnen de audio verhuur ervoor dat alles correct wordt aangesloten en ingesteld. Wilt u ook zorgeloos kunnen genieten van uw evenement? Neem contact op met onze audio verhuur en laat ons u helpen de juiste geluidsinstallatie te huren.

Beamer huren vanuit Sleen?

We zijn erover uit dat perfect geluid essentieel is om uw feest of presentatie in Sleen een waar succes te maken. Een visuele ondersteuning maakt het geheel nóg sprankelender. Kom daarom bij ons een beamer huren. U kunt dan op professioneel niveau uw foto’s, informatie of video’s op groot scherm vertonen. Bevatten deze bewegende beelden geluid? Geef dit dan door aan onze theatertechnicus als u een beamer gaat huren. Hij adviseert u graag over onze mogelijkheden binnen de verhuur van licht en geluid. Zo kunt u naast de beamer direct de juiste geluidsinstallatie huren. Neem contact met ons op vanuit Sleen als u een professionele beamer wilt huren.

Kies voor onze verhuur van licht en geluid

Gunt u uw evenement in Sleen het beste licht en geluid? Kijk dan eens rond in het aanbod van de licht en audio verhuur van Keen Theatertechniek. U kunt bij ons ook direct personeel, zoals een theatertechnicus, inhuren. Wilt u uw wensen direct persoonlijk aan ons doorgeven? Bel dan telefoonnummer 06-25112174. Mailen mag naar contact@keentheatertechniek.nl. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan vanuit Sleen.

Back To Top