skip to Main Content

Kies voor de professional in Stadskanaal

Wilt u in Stadskanaal een geluidsinstallatie huren? Dat kan bij ons. Of wilt u graag een beamer huren? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Wij bieden u op het vlak van de theatertechniek een breed dienstenpakket. Van verhuur en aanschaf tot onderhoud en keuring, Keen Theatertechniek kan u helpen. Wij hebben door de jaren heen al veel tevreden klanten mogen helpen. Zo hebben wij verscheidene schoolfeesten en open dagen mogen organiseren, maar regelden wij ook het geluid en licht van verschillende concerten. Wij helpen u in Stadskanaal dan ook graag.

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Of het nu gaat om de verhuur of het keuren van installaties in de theatertechniek, wij bieden u in Stadskanaal een uitgebreid dienstenpakket aan. Dankzij onze jarenlange ervaring in de theater- en geluidstechniek kunnen wij u op een breed vlak van dienst zijn. Zo helpen wij u graag wanneer u apparatuur zoekt voor bijvoorbeeld een lichtshow. Maar u kunt ook bij ons terecht voor het totaalpakket. Kiest u hiervoor, dan helpt onze theatertechnicus u in Stadskanaal met bijvoorbeeld het licht en het geluid. Onze vakkundige medewerkers zullen de apparatuur voor u bedienen. Ook kunnen wij voor u de aankleding van het evenement zorgen. Uiteraard worden uw wensen hierbij in acht genomen.

Onze merken

Bij ons bent u aan het goede adres voor de verhuur van licht en geluid. Maar wij kunnen u in Stadskanaal ook helpen, wanneer u op zoek bent naar meubilair, truss of video-apparatuur voor bijvoorbeeld beurzen, evenementen en toneel. Een paar van de merken die u bij ons vindt, zijn:

  • Strand Lighting
  • ASL Intercom
  • Prolyte Products
  • Avolites
  • Sennheiser

Dit is maar een greep van de merken die u bij ons vindt. Benieuwd geworden? Onze medewerkers helpen u graag in Stadskanaal en vertellen u met plezier hier meer over.

Geluid en licht techniek Stadskanaal

Waarbij kunnen wij helpen

Heeft u nog een vraag voor ons? Of wilt u meer weten over de verhuur van licht en geluid? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefoonnummer en mailadres op onze contactpagina vinden. Hier kunt u tevens het contactformulier invullen. Wanneer u dit naar ons toestuurt, dan beantwoorden wij uw bericht zo snel mogelijk. Wat kunnen wij in Stadskanaal voor u doen?

Back To Top