skip to Main Content

Op zoek naar een theatertechnicus?

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat het licht en geluid van een toneelstuk voor u kan verzorgen, dan bent u bij onze theatertechnicus op de juiste plek. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor het verzorgen van licht en geluid, maar ook voor de verhuur en aanschaf van apparatuur zijn wij uw adres. Wij van Keen Theatertechniek hebben de afgelopen jaren al vele tevreden klanten mogen helpen. Zo hebben wij het licht en geluid geregeld op diverse schoolfeesten, open dagen en concerten.

Waarbij kunnen wij u helpen?

Wij van Keen Theatertechniek hebben de benodigde kennis en ervaring in huis om u op een breed vlak van dienst te zijn. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw toneelstuk een succes wordt. U kunt bij onze theatertechnicus terecht voor onder meer het volgende:

  • De verhuur van apparatuur voor bijvoorbeeld licht, geluid en beeld
  • De aanschaf van installaties
  • Het onderhoud en de keuring van uw apparatuur volgens de geldende richtlijnen
  • Het inhuren van personeel (met of zonder apparatuur)
  • Het plaatsen van ICT of elektrotechnische installatie voor zowel particuliere als zakelijke klanten

Dit is maar een greep uit de diensten die wij als theatertechnicus kunnen leveren. Graag meer informatie hierover? Neem contact op en vraag ernaar bij onze medewerkers.

Theatertechnicus

Wij leveren kwaliteit

Onze theatertechnicus heeft het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze medewerkers zetten dan ook graag een stap extra om onze klanten tevreden te stellen. Of het nu gaat om de verhuur van installaties of het verzorgen van het geluid bij een toneelstuk of musical, wij regelen alles met zorg. Daarnaast is onze theatertechnicus ook een erkend installateur. Wij zijn gecertificeerd door de SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). Deze organisatie staat voor het waarborgen van kwaliteit in de installatiesector. U bent bij ons dan ook verzekerd van het leveren van kwaliteit en het veilig uitvoeren van werkzaamheden.

Graag wat meer informatie?

Wilt u graag meer weten over hoe wij te werk gaan? Of wilt u graag de hulp van onze theatertechnicus inschakelen voor de organisatie van een toneelstuk of musical? U kunt hiervoor uiteraard contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Vult u hiervoor gelijk het contactformulier op de contactpagina van onze website in. Wij komen dan zo vlug mogelijk terug op uw bericht. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen. De gegevens hiervoor vindt u ook op de contactpagina. Hoe kan onze theatertechnicus u helpen?

Back To Top