skip to Main Content

Uw adres voor theatertechniek

Op zoek naar een expert in de theatertechniek? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken. Wij van Keen Theatertechniek kunnen u door onze jarenlange ervaring in deze sector uitstekend van dienst zijn. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een breed pakket aan diensten. Hierbij kunt u denken aan de huur van een geluidsinstallatie of lampen, maar ook het onderhoud van deze apparaten nemen wij u graag uit handen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Bij ons vindt u dan ook alleen merken die dit bieden, zoals Sennheiser en Yahama.

Ontdek ons aanbod

Wij zijn niet zomaar een verhuurbedrijf waar u terechtkunt voor de huur van apparatuur voor bijvoorbeeld een musical of toneelstuk. U vindt bij ons een breed aanbod als het gaat om theatertechniek. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van verschillende installaties, maar ook voor het onderhoud hiervan. Wij komen dan ook graag bij u langs om geluidsinstallaties schoon te maken of voor het vervangen van defecte faders of lichtbronnen. Ook kan Keen Theatertechniek controleren of apparatuur nog voldoet aan de geldende normen. Daarnaast is het mogelijk om onze medewerkers in te huren. Zij kunnen dan bijvoorbeeld het geluid of licht voor u regelen tijdens uw evenement in het theater. Dit kan eenmalig zijn, maar we helpen u ook graag met meerdere voorstellingen.

Profiteer ook van onze voordelen

Keen Theatertechniek heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Om ons te onderscheiden van onze collega’s zetten wij graag net die extra stap voor u. Zo profiteert u bij ons van het volgende:

  • Wij bieden u een breed pakket aan diensten en producten aan.
  • Keen is uw adres voor de aanschaf, de verhuur en het onderhoud van apparatuur.
  • Wij hebben geruime ervaring in en kennis van de theatertechniek.
  • Keen Theatertechniek biedt u een totaalpakket voor uw evenement.
  • Wij kunnen u ook van dienst zijn op het vlak van installatietechniek.

Theatertechniek

Waarbij mogen wij helpen?

Wilt u ons graag inhuren voor een musical of voor een toneelstuk? Of zou u eerst liever wat meer informatie willen? Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Vul gelijk het online formulier op onze site in en stuur deze naar ons toe. U ontvangt dan zo vlug mogelijk een reactie van ons op uw vraag. U kunt ons ook telefonisch bereiken, mocht u graag een van onze medewerkers persoonlijk willen spreken. Het nummer hiervoor kunt op onze contactpagina vinden. Wat kan Keen Theatertechniek voor u betekenen?

Back To Top