skip to Main Content

Specialist in verhuur van licht en geluid

Keen Theatertechniek is de specialist in Winschoten op het gebied van verhuur van licht en geluid. Wij bieden totaaloplossingen voor audio verhuur, maar ook als u een losse beamer wilt huren of een geluidsinstallatie wilt huren, kunnen wij u in Winschoten van dienst zijn. Met de diensten en apparatuur van Keen Theatertechniek weet u zeker dat uw evenement van het beste licht en geluid wordt voorzien. Wij kunnen u tevens helpen bij de installatie van uw apparatuur. Heeft u zelf apparatuur dat aan onderhoud toe is? Onze theatertechnicus komt graag bij u langs voor het onderhoud. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden in Winschoten, zodat wij u persoonlijk een voorstel kunnen doen voor de verhuur van licht en geluid.

Verhuur licht en geluid Winschoten

Verhuur licht en geluid Winschoten

Alles op het gebied van audio verhuur

Tijdens een optreden, festival of soortgelijk evenement is het geluid natuurlijk erg belangrijk. U wilt dat mensen ook achteraan in de ruimte goed kunnen horen en zien wat er gebeurt. In dat geval wilt u natuurlijk in Winschoten een geluidsinstallatie huren die voor de beste kwaliteit geluid zorgt. Zonder rare vervormingen en zonder ruis. Keen Theatertechniek helpt u graag bij de verhuur van uw licht en geluid. Wij kunnen niet alleen op het gebied van audio verhuur de beste apparatuur leveren, tevens geven wij u professioneel advies voor het inrichten van uw ruimte en het installeren van alles op het gebied van licht en geluid.

Een beamer huren bij Keen Theatertechniek?

Naast het feit dat u bij ons een geluidsinstallatie kunt huren, is beeld natuurlijk ook van belang. Wat dacht u van een presentatie die u visueel wilt kunnen ondersteunen? Een beamer huren is dan een zeer juiste keuze. Op een groot vlak kunt u dan uw presentatie projecteren. Of wellicht heeft u een optreden van een artiest in Winschoten georganiseerd en wilt u gave effecten kunnen projecteren. Wij hebben alles in huis om uw evenement visueel tot een succes te laten slagen! Een beamer huren kan dan ook bij Keen Theatertechniek!

Doe in Winschoten een beroep op onze theatertechnicus

Bij een toneelstuk of theatervoorstelling in Winschoten wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat het licht en geluid goed geregeld is en ondersteunend voor de voorstelling. Onze theatertechnicus helpt u graag bij het installeren van het licht en geluid en tevens kan onze theatertechnicus tijdens de voorstelling het stuk begeleiden. Vraag Keen gerust naar de mogelijkheden!

Geluidsinstallatie huren? Neem contact op!

Graag vertellen wij u middels een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden van Keen Theatertechniek in Winschoten. Bel ons voor het maken van een afspraak voor de verhuur van licht en geluid in Winschoten op: 06-25112174.

Back To Top