skip to Main Content

Geluidsinstallatie huren? Keen Theatertechniek is uw specialist!

Bent u in Wolvega op zoek naar een specialist op het gebied van de verhuur van licht en geluid? Dan is Keen Theatertechniek het bedrijf waar u naar op zoek bent! U kunt bij ons terecht om een beamer te huren, audio verhuur en ook kunt u een beroep doen op onze theatertechnicus. Wij bieden ook in Wolvega totaaloplossingen voor uw evenement of avondje entertainment. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor losse audio verhuur. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons bedrijf? U kunt op deze pagina alvast meer lezen over onze diensten in Wolvega. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen zodat wij u persoonlijk meer kunnen vertellen!

Verhuur licht en geluid Wolvega

Verhuur licht en geluid

Bij Keen Theatertechniek kunt u terecht voor de verhuur van licht en geluid en kunnen we voor uw evenement in Wolvega uw totaalpartner zijn. Van complete dj sets, tot lasers en discolampen. Wilt u een geluidsinstallatie huren? Bij Keen weet u zeker dat deze materialen van audio verhuur van de mooiste merken en de beste kwaliteit zijn. Gaat u binnenkort een evenement in Wolvega organiseren? Theater, toneel, een beurs of festival? Bij ons is alles mogelijk op het gebied van audio verhuur en kunnen we de verhuur van licht en geluid, beeld en meubilair verzorgen. Vraag ons gerust eens om een vrijblijvende offerte. Wanneer u een geluidsinstallatie wilt huren, denken wij graag met u mee om uw evenement van de juiste apparatuur te voorzien.

Beamer huren?

Wilt u een beamer huren in Wolvega om een presentatie visueel te kunnen ondersteunen? Of heeft u een optreden georganiseerd waar u gave effecten wilt kunnen projecteren? Bij Keen Theatertechniek kunt u uitstekend terecht om uw beamer te huren. Heeft u zelf een beamer en heeft deze onderhoud nodig? Onze technicus komt graag bij u langs om deze een onderhoudsbeurt te geven. Uw presentatie of evenement in Wolvega krijgt een geheel nieuwe dimensie met de apparatuur van Keen!

Theatertechnicus

Wanneer u op zoek bent naar een specialist die het licht en geluid van een toneelstuk kan verzorgen, dan kunt u een beroep doen op onze theatertechnicus. Keen Theatertechniek heeft de laatste jaren al veel klanten in Wolvega naar volle tevredenheid mogen helpen en onze theatertechnicus gaat ook graag voor u aan de slag om uw toneelstuk van het juiste licht en geluid te voorzien.

Afspraak maken voor verhuur licht & geluid?

Kortom: bij Keen Theatertechniek bent u aan het juiste adres wanneer u een geluidsinstallatie wilt huren, beamer wilt huren of voor totaaloplossingen voor uw evenement of toneelstuk! Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Bel ons dan op telefoonnummer: 06-25112174. Uw evenement in Wolvega zal gegarandeerd een succes zijn!

Back To Top