skip to Main Content

Uw adres voor theatertechniek

Op zoek naar een bedrijf in Zwolle dat geluid kan verzorgen voor een concert of ander evenement? Of wilt u graag een geluidsinstallatie huren voor een schoolfeest? Wij van Keen Theatertechniek kunnen u in al deze gevallen helpen. Dankzij onze ervaring op dit vakgebied zijn wij in staat om u op een breed vlak van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor de huur van apparatuur en personeel, maar helpen wij ook met het onderhoud van de installaties. Wat mogen wij voor u doen in Zwolle?

Onze verhuur in Zwolle

U kunt bij ons terecht in Zwolle voor het huren van verschillende apparatuur die komt kijken bij de theatertechniek. Denk hierbij aan de verhuur van licht en geluid, maar ook het huren van meubilair of een truss:

  • Special effects, denk hierbij aan confetti kanonnen en rookmachines
  • Truss, zoals lichtstatieven en global baseplates
  • Wifi/netwerk, waaronder extenders en camerabeveiligingssystemen
  • Licht, bijvoorbeeld lichtregietafels en led-verlichting
  • Video, waaronder videomixers en beamers

Licht en geluid Zwolle

Wij doen die stap extra

Bij ons staat u als klant uit Zwolle centraal. Wij doen dan ook graag die stap extra voor u. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij een uitgebreid pakket aan diensten aan. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht wanneer u een beamer wilt huren, maar helpen wij u in Zwolle ook graag met het onderhoud en de keuring van uw apparatuur. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de geldende wetgeving. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en weten precies waar zij op moeten letten. Daarnaast zijn wij ook uw adres voor de gehele verzorging van uw evenement. Wij bieden u namelijk een totaalpakket aan.

Neem gerust contact op

Wilt u graag onze theatertechnicus inschakelen voor een evenement in Zwolle? Of wilt u eerst meer weten over ons bedrijf of onze mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over ons bedrijf en hoe wij te werk gaan. Vul direct het online formulier in op onze contactpagina. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk. Spreekt u ons graag persoonlijk? Dan kunt u ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer vindt u op onze site onder het kopje ‘contact’. Of u nu zoekt naar de specialist in licht- of geluidstechniek, wij zijn uw adres in Zwolle.

Back To Top